• Podgora

  • Andrije Kačića Miošića 2, 21 327 Podgora

Kino u Podgori jedino je digitalizirano kino na području Makarske rivijere.

Kino Mediteran svoje aktivnosti u Podgori počinje 2017. godine kroz gostujuće projekcije, a zahvaljujući velikom interesu publike vrlo brzo s Općinom Podgora počinje zajednički rad na projektu digitalizacije kina koje je rezultiralo uspješnom prijavom na investicijske potpore Ministarstva kulture.

Najmodernija suvremena oprema i projektor za prikazivanje filmova, novi doživljaj slike i zvuka kino vode na sasvim novu razinu. Program se organizira najmanje dva puta tjedno, vikendom, a sastoji se od kombinacije hit naslova američke produkcije, programa za djecu i filmova europske kinematografije.

Redovna cijena ulaznica iznosi 4 EUR, a za nezavisne filmove 3.5 EUR . U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticom vjernosti ostvarujete popust od 0.5 EUR na ulaznice, skupljate bodove i osvajate nagrade! Karticu možete kupiti na blagajni kina, a njena cijena iznosi 2 EUR.

Projekcije se odrzavaju dva do tri puta tjedno, blagaja otvara sat vremena prije projekcije. Ulaznice možete kupiti i online.

Podsjetimo, Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i ljetna kina te dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina godinama bila zatvorena. Kino u Podgori održava se u partnerstvu između Kina Mediteran, Općine Podgora i Turističke zajednice općine Podgora.

Kino dvorana dostupna je za najam te oglašavanje. Više informacija OVDJE.

FACEBOOK STRANICA