• Jelsa

  • Riva, 21465, Jelsa

Kino Mediteran u Jelsu je stiglo u ljeto 2014. godine sa dvije projekcije tjedno. S obzirom na veliki interes publike u sezoni 2015. projekcije su se održavale tri puta tjedno, a nakon završetka ljetne sezone, nastavili smo jednom mjesečno prikazivati filmove u Svečanoj dvorani u zimskim mjesecima. 2019. Kino Mediteran i Općina Jelsa uspješno su digitalizirali kino kroz investicijski natječaj Ministarstva kulture.

Redovna cijena ulaznica iznosi 4 EUR, a za nezavisne filmove 3.5 EUR . Blagajna otvara 30 minuta prije početka projekcije, te je ulaznice moguće kupiti isključivo gotovinom ili online. 

U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticom vjernosti ostvarujete popust od 0,5 EUR na ulaznice, skupljate bodove i osvajate nagrade! Karticu možete kupiti na blagajni kina, a njena cijena iznosi 2 EUR.

U kinu se nalazi šank s ponudom pića i kokica.

Kino Mediteran Jelsa održava se uz partnerstvo s Turističkom zajednicom Općine Jelsa i Općinom Jelsa.

VAŽNO: U slučaju otkazivanja projekcije zbog lošeg vremena kartu možete iskoristiti za isti film u novom terminu ili zatražiti povrat novca na info@kinomediteran.hr. Hvala na razumijevanju.

FACEBOOK STRANICA