• Jelsa

  • Riva, 21465, Jelsa

Kino Mediteran u Jelsu je stiglo u ljeto 2014. godine sa dvije projekcije tjedno. S obzirom na veliki interes publike u sezoni 2015. projekcije su se održavale tri puta tjedno, a nakon završetka ljetne sezone, nastavili smo jednom mjesečno prikazivati filmove u Svečanoj dvorani u zimskim mjesecima. 2019. Kino Mediteran i Općina Jelsa uspješno su digitalizirali kino kroz investicijski natječaj Ministarstva kulture.

Kino Mediteran Jelsa održava se uz partnerstvo s Turističkom zajednicom Općine Jelsa i Općinom Jelsa.


CJENIK ULAZNICA

Filmovi američke produkcije: 6 € 

Sinkronizirani dječji filmovi:  5 € 

Europski i ostali nezavisni filmovi: 5 € 

U kinu se nalazi šank s ponudom pića i kokica. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina sat vremena prije projekcije ili online.

U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticu možete kupiti na blagajni kina. Karticom vjernosti ostvarujete popust od 1 € na ulaznice, skupljate bodove i osvajate nagrade! Ulaznicu uz karticu vjernosti možete kupiti i online preko našeg webshopa! 


U slučaju otkazivanja projekcije zbog lošeg vremena ili tehničkih poteškoća povrat možete, uz predočenje ulaznice, ostvariti na blagajni kina, odnosno na: ulaznice@kinomediteran.hr (za online kupljene ulaznice). U slučaju kašnjenja na kino projekciju povrat nije moguće ostvariti. Hvala na razumijevanju!

Pratite nas na društvenim mrežama: Facebook, Instagram: @kinojelsa