• Makarska

  • Put Volicije 5 21 300 Makarska

Nakon mnogo godina Makarani ponovo imaju priliku uživati u redovnim kino projekcijama i to u novom, digitalno opremljenom kinu u Apfel Areni. 

Veliko platno širine 15 metara, digitalni projektor i suvremeni razglas jamče vrhunski doživljaj svim filmofilima i onima koji će to tek postati. 

Kino Mediteran u Makarskoj djeluje od samih početaka projekta 2012. godine. Naše aktivnosti bile su u ljetnim mjesecima vezane za prostor ljetnog kina, a partnerstvo s Apfel Arenom daje nam priliku za kontinuirani nastavak našeg rada tokom cijele godine. Naš program sadržava probrane filmske hitove, nagrađivane nezavisne naslove te filmove za najmlađu publiku. 

Program kina objavljuje se svako dva tjedna. Ulaznice se mogu kupiti u radnom vremenu na info pultu Apfel Arene ili online. 


CJENIK ULAZNICA

 4 € (30,14 kn)

Filmovi američke produkcije, sinkronizirani filmovi

3,5 € (26,37 kn)

Europski i ostali nezavisni filmovi 

U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticu možete kupiti na blagajni kina. Karticom vjernosti ostvarujete popust od 50 centi (3,77 kn) na ulaznice, skupljate bodove i osvajate nagrade! Ulaznice s karticom vjernosti možete kupiti i online preko našeg webshopa! 


U slučaju otkazivanja projekcije zbog tehničkih poteškoća povrat možete, uz predočenje ulaznice, ostvariti na info pultu Apfel Arene, odnosno na: ulaznice@kinomediteran.hr (za online kupljene ulaznice). U slučaju kašnjenja na kino projekciju povrat nije moguće ostvariti. 

Pratite nas na društvenim mrežama:  Facebook / Instagram: @kino_makarska