• Lastovo

Kino Mediteran je na daleko Lastovo stiglo prvi put u ljeto 2013. godine kao trodnevno gostovanje i vratilo filmski program na otok nakon više od 30 godina.

Odlične reakcije publike, ali i entuzijazam naših partnerica iz Udruge Dobre Dobričević, doveli su do ideje da zajednički pokrenemo program u zimskim mjesecima, jednom mjesečno. Zimske projekcije krenule su na jesen 2013. godine i tu leži posebna veza čarobnog otoka kristalnih zvijezda i Kina Mediteran. Nakon uspjeha Lastova ohrabrili smo se i krenuli u zimske projekcije i po drugim otocima te je tako Kino Mediteran od putujućeg kina izrastao u cjelogodišnji projekt revitalizacije kina.

U zimskim mjesecima projekcije se održavaju jednom mjesečno, a tijekom ljetne sezone filmove prikazujemo na otvorenom, u dvorištu Osnovne škole Braća Glumac i to tri puta tjedno. Cijena ulaznice je 25 kuna, a blagajna se otvara pola sata prije početka projekcije.

Kino Mediteran Lastovo održava se uz partnerstvo s Udrugom Dobre Dobričević, s kojom smo na natječaju Ministarstva kulture za investicije uspješno dobili sredstva i za tehničku opremu, te uz pokroviteljstvo Turističke zajednice Općine Lastovo i Općine Lastovo.

Ulaznice po cijeni od 4 EUR možete kupiti online ili na blagajni pola sata na blagajni kina. 

U slučaju otkazivanja projekcije zbog lošeg vremena ili tehničkih poteškoća povrat možete, uz predočenje ulaznice, ostvariti na blagajni kina, odnosno na: ulaznice@kinomediteran.hr (za online kupljene ulaznice). U slučaju kašnjenja na kino projekciju povrat nije moguće ostvariti. Hvala na razumijevanju! 

FACEBOOK STRANICA