Alternate Text

PROJEKCIJA ZA BESTIE U LJETNOM KINU BAČVICE


Svim ljubiteljima životinja i dobrog filma s uzbuđenjem objavljujemo zajedničku inicijativu Zaklade Bestie, Kina Mediteran i Zlatnih vrata - posebnu projekciju voljenog Disneyevog klasika "101 dalmatinac" u čarobnom ambijentu Ljetnog kina Bačvice u srijedu, 23. kolovoza u 20:30 sati.

Ovo događanje spaja upoznavanje napuštenih pasa s radostima filmskog iskustva, a uključuje i posebne trenutke prije i nakon projekcije pružajući posjetiteljima priliku za fotografiranje i interakciju sa psima koji traže sretniji dom, ali i upoznavanje ambicioznih planova Zaklade Bestie od strane njihovih predanih članova. Sudjelovanjem na ovoj projekciji ćete usrećiti prekrasne pse, a vi ćete zasigurno uživati u posebnom filmskom iskustvu.

Cilj ove posebne projekcije je omogućiti posjetiteljima ugodno druženje sa psima željnima druženja jer će članovi Zaklade Bestia dovesti najmanje 20 šarmantnih pasa koji su u potrazi za domom. Također, imate priliku doći na projekciju u pratnji psa iz skloništa Zaklade Bestie čime ćete ostvariti pogodnosti i, ono najvažnije, uveseliti napuštenog psa odlaskom na filmsku projekciju s njegovim prijateljima iz skloništa. 

Ulaznice za projekciju za Bestie mogu se kupiti na  www.kinomediteran.hr te na blagajni Ljetnog kina Bačvice od 19h, od kada je i otvoren ulaz u kinu za druženje sa psima iz zaklade. Za sve one koji se odluče na samoinicijativni prijevoz psa iz skloništa Zaklade Bestie do kina i natrag, osiguravamo besplatnu ulaznicu u kino i kokice kao znak zahvalnosti. Broj pasa je ograničen te ako želite odvesti jednog psa na film potrebno ispuniti formular na linku: https://forms.gle/ziULKutaBbLJb5ZW9  

Moramo naglasiti da iako je Ljetno kino Bačvice dog friendly, ovo je večer za napuštene pse te ulaz u kino nije dozvoljen kućnim ljubimcima već isključivo neudomljenim psima iz Zaklade Bestie. Zaklada Bestie na projekciju će dovesti 15 pasa, a svi ostali psi dostupni su za odlazak u kino na način da u periodu od 18 do 19 sati dođete do skloništa u Kaštel Sućurcu na adresu Ivana Pavla II 47a te preuzmete psa i odvedete ga na projekciju filma. Poslije projekcije potrebno je psa na siguran način dovesti natrag do skloništa. Ispunjavanjem upitnika prijavljujete se za preuzimanje i povratak psa poslije projekcije. Naši referenti kontaktirat će Vas emailom sa svim detaljima prije samog dogođaja.