• Renfield.

 • Chris McKay

  1h 33m - ABD  

 • Renfieldi, i varri dhe i burgosuri i Drakulës në azilin e të çmendurve për dekada, dëshiron një jetë larg Kontit, kërkesave të tij të ndryshme dhe gjithë gjakderdhjes që vjen me to.

 • Actors
 • Nicholas Hoult., Nicolas Cage, Awkwafina -
 • Renfield.

  Renfield
 • Chris McKay

  1 hour 33 minute - ABD  

 • Renfieldi, i varri dhe i burgosuri i Drakulës në azilin e të çmendurve për dekada, dëshiron një jetë larg Kontit, kërkesave të tij të ndryshme dhe gjithë gjakderdhjes që vjen me to.

 • Actors
 • Nicholas Hoult., Nicolas Cage, Awkwafina -

NOW SHOWING


No session found on this date!