• Cocaine Bear-

 • Elizabeth Banks

  1h 35m - ABD  

 • Një grup i çuditshëm policësh, kriminelësh, turistësh dhe adoleshentësh mblidhen në një pyll të Gjeorgjisë, ku një ari i zi 500 paund shkon në një tërbim vrastar pasi gëlltit kokainë pa dashje.

 • Actors
 • Keri Lynn Russell, Ray Liotta
 • Cocaine Bear-

  Cocaine Bear
 • Elizabeth Banks

  1 hour 35 minute - ABD  

 • Një grup i çuditshëm policësh, kriminelësh, turistësh dhe adoleshentësh mblidhen në një pyll të Gjeorgjisë, ku një ari i zi 500 paund shkon në një tërbim vrastar pasi gëlltit kokainë pa dashje.

 • Actors
 • Keri Lynn Russell, Ray Liotta

NOW SHOWING


No session found on this date!