• -Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

 • Guillaume Canet

  1h 52m - FR  

 • Vajza e vetme e perandorit kinez Han Xuandi, shpëton nga një princ i rreptë dhe kërkon ndihmë nga Galët dhe dy luftëtarët trima Asterix dhe Obelix.

 • Actors
 • Melanie Thierry, Vincent Cassel, Marion Cotillard
 • -Asterix & Obelix: The Middle Kingdom

  Asterix & Obelix: The Middle Kingdom
 • Guillaume Canet

  1 hour 52 minute - FR  

 • Vajza e vetme e perandorit kinez Han Xuandi, shpëton nga një princ i rreptë dhe kërkon ndihmë nga Galët dhe dy luftëtarët trima Asterix dhe Obelix.

 • Actors
 • Melanie Thierry, Vincent Cassel, Marion Cotillard

NOW SHOWING


No session found on this date!