• Aslan Hürkus: Görevimiz Gökbey-

 • H. Sinan Güngör

  1h 34m - Türkiye

 • Gökbey, një helikopter goditës, i fuqishëm dhe miqësor, është gjallëruar me një gur blu të dizajnuar me të dhënat e marra nga guri Hürkus. Scarface, i cili mori përsipër biznesin pasi Feriti u kap nga ekipet e policisë, prodhoi një gur të kuq të marrë pothuajse tërësisht me energji negative.

 • Actors
 • Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul
 • Aslan Hürkus: Görevimiz Gökbey-

  Aslan Hürkuş Görevimiz Gökbey
 • H. Sinan Güngör

  1 hour 34 minute - Türkiye

 • Gökbey, një helikopter goditës, i fuqishëm dhe miqësor, është gjallëruar me një gur blu të dizajnuar me të dhënat e marra nga guri Hürkus. Scarface, i cili mori përsipër biznesin pasi Feriti u kap nga ekipet e policisë, prodhoi një gur të kuq të marrë pothuajse tërësisht me energji negative.

 • Actors
 • Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul

NOW SHOWING


No session found on this date!