• Top Gun: Maverick

  Top Gun: Maverick
 • Joseph Kosinski

  2 hour 11 minute - ABD

 • Pas më shumë se 30 vite shërbimi si një nga top aviatorët e Marinës, Pete "Maverick" Mitchell është ku duhet të jetë. Duke trajnuar disa të diplomuar të shkëputur për një detyrë të rëndësishme, Maverick duhet të përballet me fantazmat e të kaluarës së tij dhe frikat e tij më të mëdha, duke kulminuar në një mision që kërkon sakrificën më të madhe në mes të atyre që vendosin ta fluturojnë atë.

 • Actors
 • Miles Teller, Tom Cruise, Jennifer Connelly
 • Top Gun: Maverick

  Top Gun: Maverick
 • Joseph Kosinski

  2 hour 11 minute - ABD

 • Pas më shumë se 30 vite shërbimi si një nga top aviatorët e Marinës, Pete "Maverick" Mitchell është ku duhet të jetë. Duke trajnuar disa të diplomuar të shkëputur për një detyrë të rëndësishme, Maverick duhet të përballet me fantazmat e të kaluarës së tij dhe frikat e tij më të mëdha, duke kulminuar në një mision që kërkon sakrificën më të madhe në mes të atyre që vendosin ta fluturojnë atë.

 • Actors
 • Miles Teller, Tom Cruise, Jennifer Connelly

VISION LIST


No session found on this date!