Alternate Text

PROJEKCIJA ZA BESTIJE U LJETNOM KINU BAČVICE


Svim ljubiteljima životinja i dobrog filma s uzbuđenjem objavljujemo zajedničku inicijativu Zaklade Bestie, Kina Mediteran i Centra za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata - posebnu projekciju voljenog Disneyevog klasika “Dama i skitnica" u čarobnom ambijentu Ljetnog kina Bačvice u nedjelju 1. rujna u 20:30 sati (druženje od 19 sati).

Ovo događanje spaja upoznavanje napuštenih pasa s radostima filmskog iskustva, a uključuje i posebne trenutke prije i nakon projekcije pružajući posjetiteljima priliku za fotografiranje i interakciju sa psima koji traže sretniji dom, ali i upoznavanje s radom Zaklade Bestie od strane njihovih članova. Sudjelovanjem na ovoj projekciji ćete usrećiti prekrasne pse, a vi ćete zasigurno uživati u posebnom filmskom iskustvu.

Cilj ove posebne projekcije je omogućiti posjetiteljima ugodno druženje sa psima željnima druženja jer će članovi Zaklade Bestia dovesti najmanje 20 šarmantnih pasa koji su u potrazi za domom. Također, i vi imate priliku doći na projekciju u pratnji psa iz skloništa Zaklade Bestie te tako ostvariti pogodnosti, ali još važnije uveseliti napuštenog psa odlaskom na filmsku projekciju sa svojim prijateljima iz skloništa.

Ulaznice za projekciju za Bestie mogu se kupiti online te na blagajni Ljetnog kina Bačvice od 19h na dan projekcije, od kada je i otvoren ulaz u kinu za druženje sa psima.

Za sve one koji se odluče na samostalni prijevoz psa iz skloništa Zaklade Bestie do kina i natrag, osigurane su besplatne ulaznicu u kino i kokice kao znak zahvalnosti. Broj pasa je ograničen te ako želite odvesti jednog psa na film potrebno ispuniti formular na linku:

https://forms.gle/Umga58JNSmGG2MAP6

Moramo naglasiti da je Ljetno kino Bačvice dog friendly, ali ove večeri ulaz na Projekciju za Bestie predviđen je isključivo za štićenike Zaklade Bestie kojima želimo pružiti priliku da dožive puno ljubavi, pažnje te možda pronađu dom.

 

Hvala svim vlasnicima ljubimaca na razumijevanju te vas pozivamo da nam se pridužite na projekciji. 🍿🐶🫶🏻