• Ljetno kino Bačvice

  • Šetalište Petra Preradovića 6, 21000, Split

Ljetno kino Bačvice otvoreno je 1956. godine i jedno je od najposebnijih kina na Jadranu. Miris borova, šum mora, zvijezde, mjesec i brodovi koji prolaze morem u pozadini dodatni su bonus svim posjetiteljima kina i ljubiteljima kvalitetnog filmskog prorgama. Za projekcije se često traži ulaznica više, pa se nitko ne buni sjediti na zidiću ili gledati film s ručnika za plažu. Upravo ta ležernost daje kinu autentično mediteransko ozračje.

Kino Mediteran i Centar za kulturu i cjeloživotno obrazovanje Zlatna vrata s ponosom preuzimaju upravljanje Ljetnim kinom Bačvice 2018. godine. Program se sastoji od nezavisnih filmova europske i svjetske kinematografije, komercijalnih filmova, filmova za djecu i filmske klasike.

Cijena ulaznica iznosi 30 kuna. Blagajna otvara sat vremena prije početka filma, a primamo gotovinu te Mastercard, Maestro i Visa kartice. Ulaznice za nadolazeće projekcije možete kupiti u radnom vremenu blagajne. 

U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticom vjernosti ostvarujete popust od 5 kuna na ulaznice, skupljate bodove i osvajate nagrade! Karticu možete kupiti na blagajni kina, a njena cijena iznosi 10 kuna.

U kinu se nalazi šank s ponudom pića i kokica.

Kino trenutno nije u potpunosti prilagođeno osobama s invaliditetom. Pratnja osobe u invalidskim kolicima ima pravo na jednu gratis ulaznicu po projekciji.

VAŽNO: U slučaju otkazivanja projekcije zbog lošeg vremena kartu možete iskoristiti za isti film u novom terminu ili zatražiti povrat novca na info@kinomediteran.hr. Hvala na razumijevanju.

FACEBOOK STRANICA