• Makarska

  • Put Volicije 5 21 300 Makarska

Nakon mnogo godina Makarani ponovo imaju priliku uživati u redovnim kino projekcijama i to u novom, digitalno opremljenom kinu u Apfel Areni. 

Veliko platno širine 15 metara, digitalni projektor i suvremeni razglas jamče vrhunski doživljaj svim filmofilima i onima koji će to tek postati. 

Kino Mediteran u Makarskoj djeluje od samih početaka projekta 2012. godine. Naše aktivnosti bile su u ljetnim mjesecima vezane za prostor ljetnog kina, a partnerstvo s Apfel Arenom daje nam priliku za kontinuirani nastavak našeg rada tokom cijele godine. Naš program sastojat će se od probranih filmskih hitova, nagrađivanih nezavisnih naslova te filmova za najmlađu publiku. 

Program kina objavljivat ćemo svako dva tjedna. Redovna cijena ulaznica iznosi 30 kuna, a za nezavisne i domaće filmove 25 kuna. 

 

U ovome kinu vrijedi Kino Mediteran kartica vjernosti! Karticu možete kupiti na blagajni kina, a njena cijena iznosi 10 kuna. Karticom vjernosti ostvarujete popust od 5 kuna na ulaznice, skupljate bodove i osvajate nagrade! Trenutno je ulaznicu uz karticu vjernosti moguće kupiti samo na blagajni kina. 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu @kinomediteranmakarska