Alternate Text

U KINIMA DILJEM HRVATSKE POGLEDAJTE ISLANDSKU MISTIČNU DRAMU JANJE S NOOMI RAPACE U GLAVNOJ ULOZI!


Jedan od 15 finalista za nominaciju za Oscara za najbolji strani film, priča je o bračnom paru bez djece koji živi na farmi u izoliranom području Islanda. Kada u štali za ovce pronađu neobično novorođenče, odlučuju ga prisvojiti i odgajati kao vlastito dijete.

Od četvrtka 10. veljače u nezavisnim kinima diljem Hrvatske, ali i u Cinestar i Cineplexx multipleksima prikazuje se islandska mistična drama JANJE, novi film iz Kino Mediteran distribucije.

Maria (Noomi Rapace) i Ingvar (Hilmir S. Gudnason) bračni su par bez djece koji živi na farmi u izoliranom ruralnom području Islanda i uzgaja stado ovaca. Nakon što jednoga dana u štali za ovce pronađu neobično novorođenče, odlučuju ga prisvojiti i odgajati kao vlastito dijete.

Mistična folklorna bajka napete atmosfere i iznimne fotografije premijerno je prikazana u sklopu programa "Un Certain Regard" Cannes Film Festivala, gdje je nagrađena za najoriginalniji film, te je među 15 finalista za nominaciju za Oscar za najbolji strani film.

Film možete pogledati u:

Cinestar Zagreb: Branimir Mingle Mall i Kaptol Boutique Cinema, Cinestar Split: Mall of Split, Cinestar Rijeka, Cinestar Osijek

Cineplexx Zagreb i Split

Kinematografi Dubrovnik (od 10.2.)

Kino Valli, Pula (10.-14.2.)

Kino Kinoteka, Zagreb (11.2.)

Kino Gaj, Varaždin (11. i 13.2.)

Kuća Arsen, Šibenik (12.2.)

Kino Zona, Zadar (16.2.)

KMC Bjelovar (17.2.)

Kino Mediteran Imotski (18.2.)

u ožujku:
Art-kino, Rijeka

Kinoteka Zlatna vrata, Split

Kino Metropolis, Zagreb