• After We Fell-

    After We Fell
  • 1 hour 38 minute - -

  • Gjithçka ndryshon kur Tessa merr vendimin më të madh në jetën e saj. Zbulimet për familjen e saj dhe të Hardinit vënë në dyshim gjithçka që dinin më parë dhe e vështirëson edhe më shumë të ardhmen e tyre së bashku.

  • After We Fell-

    After We Fell
  • 1 hour 38 minute - -

  • Gjithçka ndryshon kur Tessa merr vendimin më të madh në jetën e saj. Zbulimet për familjen e saj dhe të Hardinit vënë në dyshim gjithçka që dinin më parë dhe e vështirëson edhe më shumë të ardhmen e tyre së bashku.

VISION LIST


No session found on this date!