• Demonic-

  Demonic
 • Neill Blomkamp

  1 hour 44 minute - -

 • Një grua e re lëshon demonë të tmerrshëm kur zbulohen pa mëshirë forcat e mbinatyrshme në rrënjën e një përçarje dekada të vjetër midis një nëne dhe vajze.

 • Actors
 • Terry Chen, Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin, Michael J. Rogers
 • Demonic-

  Demonic
 • Neill Blomkamp

  1 hour 44 minute - -

 • Një grua e re lëshon demonë të tmerrshëm kur zbulohen pa mëshirë forcat e mbinatyrshme në rrënjën e një përçarje dekada të vjetër midis një nëne dhe vajze.

 • Actors
 • Terry Chen, Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin, Michael J. Rogers

VISION LIST


No session found on this date!